Melinda de Mol

Melinda de Mol

Melinda de Mol is opgegroeid in Veghel en heeft na het atheneum ook de opleiding HBO podotherapie met succes afgerond. Ze is werkzaam geweest als podotherapeut bij een orthopedisch schoenmaker en verschillende podotherapeutische praktijken in de regio. Met deze verschillende ervaringen is zij momenteel all-round podotherapeut bij Podotherapie Meierijstad in Veghel en bij Balans Podotherapie.

PodotherapieMeierijstad Veghel Melinda de Mol

Melinda is ervan overtuigd dat zorg meer is dan alleen een oefening of hulpmiddel aanreiken. Zij neemt de tijd voor mensen, ze luistert en denkt samen met de patiënt na over een passende oplossing. Zij kiest bewust voor de all-round podotherapie; ‘Ik wil me niet beperken tot één doelgroep of één behandelmogelijkheid. Klachten zijn vaak het gevolg van een breder patroon in de hele bewegingsketen en vragen dus ook om een brede aanpak.’

Haar interesse voor sport, zorg, bewegen en techniek hebben haar gebracht tot de podotherapeut die zij nu is. Melinda heeft altijd de passie voor podotherapie gedeeld met haar passie voor turnen. Als turntrainster bij de turnvereniging in Veghel is zij al jaren actief in de sport en de motorische ontwikkeling van kinderen. 

De visie en missie van Melinda leiden tot haar motto: ‘De wereld ligt aan je voeten!’

× Whatsapp