Bedrijfspodotherapie

Bedrijfspodotherapie

Klachten op de werkvloer? Podotherapie Meierijstad denkt met u mee!

Ruim 8% van het ziekteverzuim is gerelateerd aan voetklachten. En ook zonder ziekteverzuim zijn werknemers minder productief door niet uitgesproken pijnklachten. Op de werkvloer is men vaak afhankelijk van specifieke veiligheidsschoenen en –voorschriften. Daarnaast is de kans groot dat u regelmatig staat en loopt tijdens werkzaamheden.

Veiligheidsschoenen zijn gecertificeerd en moeten voldoen aan strenge, Europese wetgeving. Wanneer u of uw werknemers aangemeten zolen in de veiligheidsschoenen leggen, vervalt de aansprakelijkheid van de leverancier van de veiligheidsschoenen. 

Kortom, draagt u of dragen uw werknemers inlegzolen in gecertificeerde veiligheidsschoenen? Dan vervalt het eerder gegeven veiligheidscertificaat en is de fabrikant van de schoen niet verder aansprakelijk.

Podotherapie Meierijstad Podotherapeut Veghel Schijndel Bedrijfspodotherapie

Bij Podotherapie Meierijstad streven we ernaar om het veiligheidscertificaat van de schoen te behouden én het comfort en de ondersteuning van een goede therapiezool te bieden. De podotherapeut zal binnen de veiligheidsnormen en geldende wetgeving podotherapeutische zolen aanmeten en aanpassen aan de regelgeving. We maken hierbij gebruik van specifieke, gecertificeerde materialen. Zo voldoet de veiligheidsschoen aan de wettelijke eisen en loopt u weer klachtenvrij rond op de werkvloer!

Bedrijfspodotherapie op maat

Podotherapie Meierijstad maakt gebruik van mobiele, geavanceerde apparatuur. Dit biedt de mogelijkheid tot spreekuren op locatie. De podotherapeut komt op het bedrijf en zal daar het spreekuur houden. De voordelen als werkgever:

Podotherapie Meierijstad Podotherapeut Veghel Schijndel Bedrijfspodotherapie
  • Minder externe zorgverleners = minder reistijd = minder zorgverlof
  • Lagere drempel tot zorg voor de werknemers. Daarmee voorkomen we samen het ontstaan van chronische pijnklachten en langdurig herstel.
  • Een collectieve kostenregeling

Wij denken graag met u mee en zorgen voor een oplossing die werkt!

Immers, de wereld ligt aan je voeten!

× Whatsapp