Specialisaties

Specialisaties

Podotherapie Meierijstad is gevestigd in Veghel en biedt een breed scala aan behandelmogelijkheden en specialisaties. Van sporters tot kinderen en van veiligheidsschoenen tot slippers op maat!

De podotherapeut zal het onderzoek aanpassen op de specifieke doelgroep, klacht en hulpvraag. Het uitgebreid onderzoek inclusief loopanalyse, drukmetingen en een geavanceerde 3D-scan kan bijvoorbeeld worden aangevuld met sportspecifieke bewegingen of neurologische tests.

Wilt u graag meer informatie over de verschillende specialisaties bij Podotherapie Meierijstad? Via onderstaande links komt u meer te weten. 

 

Zowel om klachten te verminderen, het looppatroon te verbeteren, de motorische ontwikkeling te ondersteunen én om problemen in de toekomst te voorkomen!

Podotherapie Meierijstad Podotherapeut Veghel

Bewegen kan samengaan met verschillende ongemakken. De podotherapeut kan uw loopcomfort verbeteren en de klachten verminderen.

Podotherapie Meierijstad podotherapeut Veghel sportpodotherapie

Blessurevrij sporten? Ter preventie van blessures, vermindering van bestaande klachten of ter verbetering van de prestaties.

Podotherapie Meierijstad Podotherapeut Veghel Schijndel Bedrijfspodotherapie

Bij Podotherapie Meierijstad streven we ernaar om het veiligheidscertificaat van de schoen te behouden én het comfort en de ondersteuning van een goede therapiezool te bieden

Podotherapie Meierijstad podotherapeut Veghel slippers zolen sandalen

Podotherapie Meierijstad maakt de inlegzolen met behulp van geavanceerde apparatuur en een persoonlijke voetscan. Dit unieke voetbed kan met behulp van deze moderne techniek ook worden toegepast in een slipper of sandaal.

× Whatsapp