Podotherapie Meierijstad

De vraag naar podotherapeutische zorg neemt toe, de beroepsgroep wordt bekender en mensen weten de podotherapeut steeds beter te vinden. Bovendien draagt de zorgverzekeraar vaak bij door middel van vergoedingen voor podotherapeutische zorg. Het aantal podotherapeuten neemt toe, maar hoe kiest u dan de juiste podotherapeut?

Naast het hebben van de juiste kennis en apparatuur is het ook belangrijk dat ze de tijd voor u nemen, service bieden en rekening houden met de wensen en verwachtingen.

Welkom!

Bij ons staat uw verhaal centraal. We nemen graag ruim de tijd om te luisteren en onderzoeken om vervolgens samen tot een compleet en individueel behandelplan te komen.

Samen met u zoeken naar een passende oplossing, dat is waar zorg om draait!

Missie en visie

Podotherapie Meierijstad streeft ernaar een praktijk te zijn met zorg, aandacht en tijd. Laagdrempelig en toegankelijk gecombineerd met geavanceerde apparatuur en kennis.

  • Toegankelijke zorg
  • Een breed scala aan onderzoeks- en behandelmogelijkheden
  • Een persoonlijk en eerlijk behandelplan
  • Korte wachttijden
  • De tijd nemen om te luisteren, onderzoeken en behandelen
  • Samenwerkingen met andere zorgverleners


Dromen en wensen?

Het toekomstplan ligt klaar!

Natuurlijk draait alles om goede zorg bieden, in eerste instantie op lokaal en regionaal niveau. Daarnaast willen we met de regionale inzet de rol van de podotherapeut verder versterken binnen de Nederlandse gezondheidszorg.

Benieuwd naar hoe we dit willen vormgeven?

We houden u op de hoogte!